Xarxes socials: present de la comunicació

XARXES SOCIALSTenir una presència activa a Internet és fonamental perquè la gent conegui la teva marca, però més concretament és a les xarxes socials on se situa actualment l’element presencial més important de la comunicació d’una organització, empresa o institució. El present està a les xarxes socials.

Les xarxes socials han esdevingut la millor eina per a interaccionar amb els clients actuals i futurs. Amb un contingut mesurat i de qualitat i donant resposta pels nous mitjans de comunicació s’afiança la relació fidelitzant l’usuari, es fa branding i es col·loca la teva marca al món d’Internet.

Qui utilitzi les xarxes socials habitualment serà conscient que el markenting i la publicitat en paper, amb grans inversions d’impressió i repartiment amb llargs temps d’execució, està condemnada a la desaparició. Bé sigui pels costos, bé per temps o bé per reduir l’ús de paper, el marketing online presenta unes facilitats i uns resultats que no poden competir amb el marketing clàssic en formats físics.

Xarxes SocialsPerò, a banda dels estudis de mercat i les campanyes de mail marketing que es puguin realitzar periòdicament, són les xarxes
socials les que actualment presenten les millors condicions per a la interacció amb els clients i la seva posterior fidelització. A més a més, la inversió no es pot comparar amb els costos personals, materials i temporals que suposa la impressió i distribució d’una campanya de publicitat impresa o marketing offline. Aquestes barreres i punts negatius desapareixen amb les xarxes socials i la seva presència online, augmentant tots els aspectes positius que ens interessa remarcar.

Tota aquesta atenció sobre la teva marca es converteix paral·lelament i al mateix temps en trànsit redireccionat de les xarxes cap a la teva web o bloc corporatiu, en vendes directes en promocions ofertades a través de les xarxes o en un creixement notori de la popularitat positiva de la teva marca a Internet.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s